Вербна недiля

З Вербною неділею я вітаю всіх. Хай сьогодні стане сонячним весь світ. Господи, дай зцілення тим, хто захворів. Вбережи від вірусу доньок й синів. Хай молитва світла звучить в усіх домах. З Вербною неділею, рідний гарний край. Тепло, краса і радість наповнює серця. Кохання лиш взаємне - це диво для життя. Надія, щастя, радість веде нас скрізь весну, Даруючи наснагу, натхнення і мету. В це свято я бажаю любити й цінувати Природу, сонце, квіти і просто відчувати.   
 12. 04. 2020


Рецензии