Весняне

Із хмари пробилося сонце
Несміле, бліде й  мовчазне.
Промінчики впали в віконце,
Торкаючись ледве мене.
І ніч одлетіла у вирій,
І з нею поринули сни,
І з ранком воскресли надії
На добрі і радісні  дні.
Он, вітром колишуться віти
Весняних квітучих дерев.
То молодість тягнеться жити
Скрізь скинуте листя старе.

картинка из Сети


Рецензии