Чекала марно я на вдачу...

Чекала марно я на вдачу,
Блукаючи серед світів.
І, от тепер, сиджу та плачу.
Напевно, так ти і хотів?
Коли уходив ти із дому,
Нічого навіть й не казав.
Лишалися печаль та втома,
А ти про це і не гадав.
Не помічав мої страждання,
Моїх засмучених очей.
Холодне вранішнє вітання –
Як наслідок пустих ночей.
Ночей, коли втікло кохання,
Ночей без місяця й зірок.
В повітрі – присмак розставання –
Лише один зробити крок…


картинка из Сети


Рецензии