присутнiсть

квіти зі стін дому проростають
в мої рядки,
розсівають себе потужно,
і ось вони вже усюди,
куди не глянь,
пахне повітря  зеленою живою
квітучою свіжістю
і моєю красивою любов'ю

08.06
12.04.2020


Рецензии