Квiти на смiтнику

Квіти на смітнику лежать
І прикро, коли це бачиш.
Недоречно щось казать,
Від вигляду їх - плачеш.

Але колись вони напевно
Стояли гордо в скляній вазі.
Але тепер це все даремно.
Не мають потреби в повазі.

Колись вони були потрібні,
Завжди бажаними були.
Але тепер цього не видно,
Бо давно вони відцвіли.

Ось вони лежать на морозі,
Не допоможе нічого вже їм.
Видно в небі весняні грози.
На смітнику теперь їх дім.


Рецензии