Vaccinum Ludovicus Beethoven 200 Prometheum

Corona vaccinationum
Vaccas Bethaven

Vaccas Bethaven coluerunt
habitatores Samariae
quia luxit super eum populus ejus
Osee propheta 10:5

Osee propheta 10:5
Vaccini (224) Beethoven (250)
coluerunt habitatores
Egregororum (200 Prometheum)
quia luxit super eum populus ejus

8:12 Canticum canticorum
vinea mea coram me est mille tui Pacifice
et ducenti his qui custodiunt fructus eius


Рецензии