Карантин

Карантин... Карантин...
вдома мати, батько й син,
вдома баба, вдома дід,
пес, хом'як і навіть кіт!

В магазин без маски - зась!
Сиди вдома - не вилазь!
Та як сталася нагода -
посилай кого не шкода!

В телевізорі новини
про корони і вакцини,
ні гулянок, ні гостин -
світ пішов на карантин!

Інтернет гуде, мов рій,
радять - їж сухий пирій;
приклади лопух до дупи;
візьми ложку шкаралупи,

розмішай її із оцтом,
притруси святим пророцтвом,
тричі плюнь і раз-два-три,
лоба на ніч розітри!

КАРАНТИН!!! - кричить весь світ,
вранці, ввечері й в обід!
Вірші й ті, хоч лізь на тин,
пишуть всі про карантин!

І мене дістав цей стрес -
віршовірусний процес!

11.04.2020


Рецензии