Непiдкiрна нiч

Непідкірна ніч
Темрявить з небес до ніг.
Непотрібна річ -
Березневий мокрий сніг.

Не проклався шлях
В теплу сталь твоїх дверей.
Не пливли в очах
Наші контури тіней.

Не пояснить нам
Доля натяків слизьких.
Не позбутись драм,
Віддаляючи близьких.


Рецензии