Схаменiться

Допоки горить ще свіча,
Допоки ще маємо сили,
Допоки надія жива
Погляньмо що ми наробили.

Поглянь як навколишній світ
Просить у нас допомоги,
Себе полюбити крізь призму століть,
Почути прохання від Бога.

Ми все зруйнували, нічого нема,
У душах дзвенить пустотою,
Ні віри, любові, добра, ні тепла,
Відлунює все гіркотою.

Планета вмирає від зради людей,
Яка їх напувала, кормила,
Від воєн, розрухи, варварства ідей,
Нажива і зло душі згубила.

Планета вмирає від ниючих ран,
Терпіти не має більш сили,
Знекровив зелену бездушний тиран,
Людське закопавши в могили.

Схаменіться – волає вона до людей,
Перестаньте цей світ руйнувати,
Багато ще буде між вами смертей,
Назавтра не буде де вам існувати.

Покайтесь за все у своєму житті,
Залікуйте планеті всі рани,
Спасіння настане тому в майбутті,
Хто з душі її зніме кайдани.

10.04.2020


Рецензии