Последний мартовский день

Останній березневий день
Стає загадкою для всіх людей
Мороз на дворі, падає сніг-
Ну не весна, а просто сміх.

Але природу не потрібно винуватить
У нас самих своїх гріхів хватить
І щоб хоч як потішити себе у цьому
Потрібно позитив приносити до дому.

Адже природа й так на зустріч нам іде
Вона підказує – поліття ще прийде
Ще встигнете напрацюватися
І плодами своїми намилуватися.


Рецензии