Птаха щастя

Хай птаха щастя в дім мій прилетить
І принесе всі здійснені бажання,
Їх на лету не зможе розгубить.
На це усе надія й сподівання.

ПРИСПІВ

Птахо щастя, птахо щастя,
Ти до мене прилети,
Хай мені воно не здасться,
Зірку щастя засвіти.
Птахо щастя, птахо щастя,
Ти про мене не забудь,
Я прийму святе причастя,
А ти – щастя роздобудь.

Хай птаха щастя лине вже мерщій,
Бо я давно на неї так чекаю,
Хай прилетить вона із моїх мрій,
Про це щодня я Господа благаю.

ПРИСПІВ

Хай птаха щастя вже гніздечко в’є,
А я її життя все берегтиму,
Та й щастя шануватиму своє
І тільки з ним в життя я завжди йтиму.

ПРИСПІВ

10.04.2020 р.


Рецензии