Vaccinum Vaccint Hecatomb Gematria system 666

et tulit de coronaviro illius et comedit
deditque viro suo qui comedit
Liber Genesis

Vaccinum
"vaccint" or "vaccacent" in the English Gematria system equals 666
vaccinus+centum - vacca(a cow)+inus(of)+centum(100)
Hecatomb
sacrifice to the gods of 100 cattle
(hekaton = one hundred, bous = bull)
vacca=vagio (“cry, wail”).
vaccinus - of or derived from a cow (female cattle);
(relational) cow - cowpox
Vaccination against the coronavirus is
Сowboyization - Americanization - children the sons of the fallen Cherub.

Latin: Vaccinum - nominative neuter singular of vaccinus.

est compositio medica quae immunitatem a morbo praebet. Continet plerumque
substantiam microbio morbifero similem, saepe ex microbio infirmato vel
interfecto, aut eius venenis vel proteinis fabricatam. Haec pars efficax
corporis systema immunitatis deinde ad microbia agnoscenda et delenda stimulat.

Nomen vaccinum deducitur a variola bovina vel vaccina. Eduardus Jenner
animadvertit agricolas qui variola bovina affecti essent a variola vera munitos
esse, annoque 1796 primum vaccinum effecit et feliciter adhibuit.


Cow-Crow-Crown-Cruv-Cherub - Plague Doctor

666 - pharmakon - Latin: ferio
I hit, I strike, I smite, I beat, I knock.
Feriri a serpente.
To be stung by a snake.
I cut, I thrust.
(with accusative) I kill by striking, I slay, I give a deathblow
Aliquem securi ferire.
To behead someone with an ax.
(money) I strike, I stamp, I coin.
Asses sextantario pondere ferire.
To strike asses only the sixth part of a pound.

Pharmakon, in philosophy and critical theory, is a composite of three meanings:
remedy, poison, and scapegoat.

A pharmakos (Greek: plural pharmakoi) in Ancient Greek religion was
the ritualistic sacrifice or exile of a human scapegoat or victim.


Рецензии