Ти сьогоднi засинатимеш сама

Безголоса ніч відрадно  обійма,
Випиває наші посмішки до краю.
Ти сьогодні засинатимеш сама,
І я північ наодинці зустрічаю.

Голе поле простягнулось поміж нас:
Не залишили образи навіть колос.
Наші руки знерухомив владно час.
Він направив очі вниз і вимкнув голос.

Певно час шляхи розводить не дарма:
Проведе усіх на істинну дорогу.
Ти сьогодні засинатимеш сама,
Як спокійно засинала і до цього.


Рецензии