Блукала Мадонна

               

Мадонна стала у дверя'х
Дивилась грізно...
Казала різне...
Не той, не той взяла ти шлях!
Чи вже не пізно?...
Тих дисонансів звук, мов «чур» –
Пече, як проза.
Спів твій, Мадонно, вік мій, чув б!
Спів – чув би,
Спів – почув би,
Співу б споживши –
Хай дедалі, як то, де то, співчував краще...
Чуєш, любонько?!

Зашелестіли скрізь верби:
Спів чули – ми...
Та вітер стер
Забули ...
  Заблукали
були...


                Герберт Нойфельд / Herbert Neufeld (2004 - 2014)


Рецензии