Стать дождем стати дощем

Менi так iнодi хочеться,
Вiдчути той запах дощу.
Менi так iнодi хочеться
приєднатись до того дощу
      
     I померти у твоїх долонях,
     I померти на твоїх вустах,
     І поніжитись твоїм волоссям,
     І вмирати на твоїх очах.

Мне так иногда кажется,
что поцелуй-это капля дождя.
Мне так иногда хочется
подарить тебе каплю дождя.
      
     I померти у твоїх долонях,
     I померти на твоїх вустах,
     І поніжитись твоїм волоссям,
     І вмирати на твоїх очах.



16.11.09


Рецензии