В пошуках Еви

Від кастингу втомився режисер,
Шукаючи актрису на роль Єви,
Та поки ще ніхто не підійшов,
Усім дівчатам вказував на двері.

В уяві він міфічний образ склав;
Єдина, щоб була у свому роді,
Ім'я, щоб невідоме ще було
Та ідеальну мала б вона вроду.

Ще трохи і у відчай упаде.
А чи існує та, що всіх найкраща?
Та раптом каже вірний асистент,
Що дівчина знайшлася підходяща.

Зайшла, як сонце, світла і струнка.
У режисера ледь не стало серце.
-  Візьміть на роль. Не маю пупа я.
-  А де твій пуп?
-  А він у мене стерся.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.