Оспiвую малi мiста. Коломия, Iвано-Франкiвська обл

Чепуриться, молодіє
Древнє місто Коломия.
Хто ж ще змалечку не мріє
Побувати в Коломиї?..
Мальовниче, незабутнє,
Зустрічає вас Покуття
І з музикою, з піснями
Потоваришує з вами.

© Олег КРАВЧЕНКО


Рецензии