Квiти як жiнки-2020

Ніколи не буває троянд без шипів
прикро що ми відчуваємо руки вколовши
зроблено це щоб чоловік зрозумів
він поранить серце кохання знайшовши...
Невибаглива зовсім троянда як рослина
але без догляду старанного-не розквітне
що ви добра душа вона знати повинна
їй всього-лише навсього щастя потрібне...
Завжди тільки треба її пестити словами
з почуттями ніжними до неї ставитися
потім щоб вдихати аромати до нестями
їх нарешті жінки подарувати зважитися...


Рецензии