Дустуниз

Хабар кьурт/а дуст вуна зи гьалдикай
,Гьамиша лугьуда за  гьал хъсан я.
 Садазни тахьуй ван, рик/ин къалдикай,
 Талагьрай заз , зайиф, усал инсан я.

Хабар кьурт/а дуст на, гьик/ я ви гуьгьуьл.
Къалурдач ваз, за накъварай ац/ай гьуьл.
Хъуьрена ваз ийида ви гьалар шад,
Дустар я чун, фадлай хуш тир садаз-сад.

Лугьудач дуст, ийидач ваз арзаяр,
Ара физ дар жезват/ани нефес зи.
Кам къачур кьван хъуьреда гваз асаяр
Гатазмай кьван , рик/и хурун кьефес зи.

Лигим хьанвай кас я дуст зун, гьулдан я.
Ц/ай кьулухъай , марф яд хьайи виликай.
Кутур к/ант/а накьварикни, са чан я.
Таза хьана , хуькведа зун , хкеч/на гьа чиликай!


Рецензии