About the reality

А там, в паралельній реальності,
Немає загроз пандемії,
Нема карантину. Формальності
Й закони абсурдні не діють.

Там в парках, весною прикрашених,
Дитячого сміху вібрації
Там в церкву у кошиках крашанки
Несуть. І нема обсервації.

Там люди зі світом в гармонії,
Там старість не нищенський вирок.
Ніхто не ламає півонії
Що бабця з любов'ю садила.

Там люди з тварин не знущаються,
Сміття не кидають під ноги.
Добро та любов не карається
Там ні правосуддям, ні Богом.

Нема там війни і запроданих
Вовків у обличчі монашім.
Там гроші не правлять народами.
Нажаль та реальність не наша...

Наталі Амар

#aboutthereality #ореальности #прореальність #паралельнареальність #якмоглобибути


Рецензии