вибхути на ладони

семь
пятниц
на неделе
разрушили
себя
и собирать
посмели
из пепла
свет
клубя
танцуя
дни
апреля

лечу
плачу
за б я
и мыслей
канители
голодный
разум
сдох
аскез
чертопох

вибхути
на ладони
и чтенье
линий
ног
и лотосовы
стопы
целует
любви
бог


Рецензии