О, як вiн любить!..

О, як він її любить!..
Ногами обіймає,
Цілує її в губи,
Ту пристрасть відчуває.

О, як він її хоче
Сховати від сторонніх,
Любити серед ночі,
Закривши очі сонні.

О, як вона кохає,
Благає про таємне.
Між ними пролітає
Хіба що атом-кремній.

О, як вона радіє,
Беззахисна до втоми.
Йому віддаши мрії,
Біжить скоріш додому.

О, як вони у парі,
Забувши про рятунок,
Самі лікують рани -
У довгий поцілунок.

Як солодко стрічати
Обох їх серед світу.
І гаряче мовчати,
І тихо говорити.

Як ніжно відступити -
Їм помочі не треба.
Самі прямують в літо,
Самі злітають в небо.

Як він її кохає,
Вона як хоче жити
Серед усіх - хоч скраю,
Де медом пахне жито...

Де пташка має волю.
У них вона так само.
Кохатися без болю
І жити в мирі. Амінь.


Рецензии