Я починаю свiй день

Я починаю свій день
З тиші, що мріє у снах,
З ніжних чарівних пісень,
З щирих сердечних подяк…

Я починаю свій день
З теплих і Світлих думок,
З прядива радісних тем,
З таїнств й казкових пригод…

Я починаю свій день
З вітру, що стукає в скло,
З Сонячних добрих вістей,
З дива, що зветься Любов…

06.04.2020


Рецензии