Роздор жжя

Хтось обходить зліва перешкоди.
інший обмина завади справа:
У стосунки наші злі незгоди
Вплуталась як в колесо - отава.
В кожного тепер своя дорога.
Ми уже дійшли до роздоріжжя…
Робимо несміло перші кроки.
Кожен до окремого підніжжя.

Фото Дмитра Бухановського


Рецензии