***

Я згадую губи, я згадую очі,
Я згадую руки й безсором жіночий,
Пристрасний шепіт, цілунок жагучий
Я би все віддала, аби був ти щоночі.
Відчувати твій подих,
Доторкатись до тебе,
Обійматись з тобою,
І здійматись до неба.


Рецензии