People should try to understand...

People should try to understand the interests of their loved ones ...
Everyone must have community development ...
That's why the Corona Virus comes because of ...
Egoistic Virus are egoists who are lazy ...
People have to master history ....
People should master knowledge properly ...

Le persone dovrebbero cercare di capire gli interessi dei loro cari ...
Tutti devono avere lo sviluppo della comunit; ...
Ecco perch; il Corona Virus viene a causa di ...
I virus egoistici sono egoisti pigri ...
Le persone devono padroneggiare la storia ....
Le persone dovrebbero padroneggiare correttamente la conoscenza ...

Люди должны пытаться понять интересы своих близких ...
Каждый должен иметь развитие сообщества ...
Вот почему Corona Virus приходит из-за ...
Эгоистический Вирус - это эгоисты, которые ленивы ...
Люди должны освоить историю ....
Люди должны овладеть знаниями правильно ...

Mennesker b;r pr;ve ; forst; n;rmestes interesser...
Alle m; ha utvikling for samfunnet...
Derfor kommer den Corona Virus p; grunn av...
Egoistisk Virus er egoister, som er latte...
Mennesker m; beherske historien....
Mennesker b;r beherske kunnskap riktig...

07.04.2020 Zoja Sperstad


Рецензии