Ты это знаешь

Ти це знаєш

Я кохаю тебе й ти це знаєш, -
та повторюю знову і знов.
Бо міцніше «дурману» немає,
ніж кохання і світла любов!

Це кохання міцніє все більше,
але жаль – не знаходжу я слів.
Чи потрібні тобі мої вірші?
Може іншого щастя хотів?

Чи бажав ти чогось неземного?
Бо у мріях до неба злітав.
Та, немає на світі нікого,
хто б тебе ще так ніжно кохав.

Грудень 2019 р.


Рецензии