Послание к Олегу

Ідзі схадзі за імбіром -
Сапраўды якасны гэты корань!
Пасля гарбаты з ім, пэндзлем ці пяром
Водзіш ужо натхнёны: не буду хворым.

А калі грошай на імбір няма,
Калі з'еў іх увогуле каранцін,
Акрамя смерці, ёсць адзін
Выхад: не пішы дарма.

Няхай зусім прападзе мастацтва,
Будзем цвёрды набываць капітал.
I чаму я вырашыў на оz.by застацца,
Ты ў рта засохлага запытаў.


Рецензии