Два сердця-дв душ

А Я В СВОЇХ ДУМКАХ,
ТЕХЕНЬКО  ПОМОЛЮСЯ.
ТИ  СЯДЬ  БІЛЯ ВІКНА,
ТОБІ  Я ПОСМІХНУСЯ.

А  ВІТЕР  ШЕЛЕСТИТЬ,
І ПАХНУТЬ В НОЧІ ТРАВИ.
ТИ ТІЛЬКИ  НЕ  МОВЧИ,
НІЧ БРОДИТЬ ПОМІЖ НАМИ.

БОЮСЬ  ТВОЇХ  ОЧЕЙ,
А  СЕРЦЕ  ШАЛЕНІЄ.
І  ТИСЯЧА  НОЧЕЙ,
КОХАННЯ  ТИХО  ТЛІЄ.

А НЕБО ВСЕ В ЗІРКАХ,
ВЕСНОЮ ТАК ІСКРИТЬСЯ.
А ТИ В МОЇХ ДУМКАХ,
ДУША ВОНА Ж ТОМИТЬСЯ.

ДВА СЕРЦЯ - ДВІ ДУШІ,
І НІЧ  НАС  РОЗДІЛЯЄ.
ЗНАЙШЛИ СВОЇ КЛЮЧІ,
ТА ЛИШ ЗАМКА НЕ МАЄ!!!


Рецензии