Простiр пронизано безвiстю

Простір пронизано безвістю…
Морок ковтає прийдешнє…
Дихає людство нестерпністю,
Ще не востаннє й не вперше…

Страх деренчить над безоднею…
Скиглить луна над Землею…
Людство голосить за долею,
Вкритою кров’ю й брехнею…

Людство хапає отруєне…
В головах – паніка, розбрат…
Очі і мізки – замулено…
Ллється навсібіч скорбота…

Небо й Земля вивільняються…
Душі братаються з Світлом…
Людство у темряву грається…
Сонце для серця відкрито…

07.04.2020


Рецензии