Благовiстя

В чудове свято Благовістя,
у нелегкий для всіх нас час,
бажаю щоб кожне обійстя
пізнало що Наш Бог так благ.
Щоб кожне серце навернулось
до Божого чудового шляху,
черпало з Слова Його мудрість;
глибоку, вірну, неземну.
Щоб поважали батька й матір,
дідуся та бабусю теж.
Жили щоб в Божій благодаті,
геть оминали грішних веж.
Купались щоби у любові
у  сім'ях всі, всі діточки,
незнаючи слів грішних болі
й зростали наче квіточки.
Щоб кожна,на землі, родина
молилась Богу всякий  день,
щоб розквітала Батьківщина
й співала радісних пісень!


Рецензии