Я люблю спостерiгати

Я люблю спостерігати як ти спиш
І пливеш у своїх мріях недаремних.
Зранку подумки прошепчеш, ну якби ж
Відбувалось це не тільки коли темно.

Я люблю спостерігати як ти йдеш
І чекаєш, ну коли подіє кава?
Переповнений автобус. Ну авжеш.
І дорога під колесами дірява.

Я люблю спостерігати за вікном,
І чекати, як нарешті вимкнеш світло.
І ти вийдеш зголодніла вже давно.
У твоїх очах тобі це все набридло.

Я люблю на кухні ввечері як ти
Втамувавшись зачиняєш холодильник.
З душу вибігши бажаєш лиш лягти,
Не забути б раптом завести будильник.

Я люблю як ти чекаєш вкрившись сон,
Щоби вранішню поповнити нестачу.
В тихій темряві на стіл кладеш смартфон.
Та нажаль, я тільки в снах своїх це бачу


Рецензии