Бажаю бачити тебе

Бажаю бачити тебе, дівчино мила,
Дивитись в очі, слухати твій сміх,
Мерщій у вирій твій летів, як мав би крила,
Але блукаю в пошуках доріг.

То ж, зачекай милого, господине,
Повернеться, жаданий, навесні,
До серця солов’їна пісня плине
Та квіти розцвітуть в душі рясні.

Готує місяць подарунок любій,
Тремтить серденько, з милим зустріч жде
На небі зорі ясні звуть до шлюбу,
Весільний танок у душі гуде.


Рецензии