На свiтi кожна жiнка неповторна

На світі кожна жінка неповторна
не схожою на інших володіє красотою
нагородила усіх без винятку природа:
любов'ю,ніжністю та добротою...
На світі кожна жінка своєрідна
з набором сучасних характерних рис
але чиїмось щастям їм бути необхідно
щоб завжди був у очах блиск...
На світі кожна жінка особлива
в генетиці закладено бути їй єдиною
вона чекає обранця терпеливо
нарешті щоб стати любою дружиною...


Рецензии