Квiточка на лузi

Ось квіточки я в коси заплету,
І як метелик, в танці завальсую,
Ще й стрічечку вплету я золоту,
І лугом так в таночку помандрую.

ПРИСПІВ

Метелики, метелики, метелики барвисті,
Тріпочете ви крильцями на квітах в зелен-листі.
Метелики і коники, травиченька і квіти,
Із неба ясне сонечко для нас яскраво світить.

На лузі грають коники в траві,
В шовкових травах квіти потонули,
Виблискують краплини дощові.
Про дощик теплий всі давно забули.

ПРИСПІВ

Заквітчана така піду в танок,
У квіточку я так замаскувалась,
Із квітів ще сплела собі вінок,
А коникам-музИкам посміхалась.

ПРИСПІВ

06.04.2020 р.


Рецензии