На сечь..

На січ збирвєтесь ви зараз,
Гей козаки,ще ви зостались!
Чи ви усі у телебаченні,
Гей козаки,це є призначення?

Ділити землю,воду,статки,
Чи ви усі зараз в достатку?
Нас обкрадає інша віра,
Гей козаки,є вам довіра.

Боріте зло,що допікає,
Вкраїну нашу з край до вкраю.
У кого кров,а не вода,
Борітесь села й города.

І за дітей,батьків обурених,
Чи довго будуть нас обдурювать?
Козак,козачка стань у стрій,
Ідем в країну наших мрій!

Це я козачка вам віщаю
І хата вже моя не скраю.
І це не дивні чудернатства,
Мій батько Генерал Козацтва.

Він помер,а душа благає,
Робіть що совість вимагає.
І є в нас дух,і є в нас братстство,,
В країні буде жить Козатство!!!


Рецензии