Пiво-воды-сокы в грыпкы!

Чевкають sавэj шпакы.
Вітёр соныjко колышэ.
І но мні ныма шо j jісты:
Прэ но чед од ізбыj гныд.

Торфу мы улад спалыв!
Нашо дров но с пар полінцыj.
От тобі і ззіv, дурныj,
Кіслороду в Рыловыsах.

На контроле v всі мозгы:
Бач ты, ввёв vыд карантіныj!
Бытто грып ны покосыв
Шэ, мо, більш скотів vылізных,
Чым корона з вірус.

Гот тобі і посыды
І на ганковы погріjся.
Прылытілы v аv буськы
Подывытыся на німцыj.


Рецензии