НА ВСЯКую еЗДУ ЕСТЬ еЗдокИ НА ВСЯКу едУ ЕСТЬ едокИ

на ВСЯКу едУ ЕСТЬ едокИ НА ВСЯКую еЗДУ ЕСТЬ еЗдокИ
на ВСЯКую едУ найдУтся едокИ, на ВСЯКую еЗДУ найдУтся еЗдокИ
на ВСЯКую ж едУ - найдУтся едокИ, на ВСЯКую ж еЗДУ - найдУтся еЗдокИ


                ХОчешь на САНочках катАться -
                НЕ ХОчешь САНочки катАть!
                ХОчешь в КОСос прокатАться -
                НЕ ХОчешь ЖЕНежки отдАТЬ!   (("30000000 DOL))
        (коль ВСЁ уЧЕСТЬ!):
        ВсеМУ - по СТАТусу -
        полОжено ЧТО-то рожДАТЬ -
        НОВенькое МИРу ДАТЬ -
       сотворИть,созДАТЬ
!
         Дв ж НОВенькое - ЧТО уГОДно,
         ЧТО НЕ уГОДно, не приГОДно:
        на ВСЯКую ж едУ - найдУтся едокИ
        на ВСЯКую ж еЗДУ - найдУтся еЗдокИ

          МикРОбушки давно уж жрут метАлл
          (НЕ БОГ - а ЛЮД уж их созДАЛ!)
          да Авиа-бензИном запмвАют -
          да ГОРя ГОРюшка не знают!

        ""- БанАнф ел, пил кОфе на МартИнике,
            курИл в СтамбУле ЗЛЫе табакИ;
            в КаИре ел - как мЁД - сладчАйши фИники,
            и крокодИлов ел - из Нил-рекИ....""

          на ВСЯКую ж едУ - найдУтся едокИ,
          на ВСЯКую ж еЗДУ - найдУтся еЗдокИ:
          на ДельтаПЛАНах - с ГОР летть,
          КРОВЬ крокодИлию - солОминкой смоктАть....

                ***

        Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
       В,И.Крыленко: ДонЕцьк:  05.04.2020-го -
      для ДонЕцька - ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...


Рецензии