Чистоплюям не читать

Якщо коханий виявивсь гімном,
Залиш його для іншої воняти.
Ти трішечки вступила чобітком.
Хіба оте до серця прикладати?
Його звичайно можна і відмить,
Но так, щоб тої дряні не торкатись.
Нехай воно роздавлене лежить.
Не срала ти - не треба й прибиратись.


Рецензии