Опыт

          Н. Бидненко
У дитинстві розбиті коліна…
Поруч мама – сльозинки втира.
Ну, а я все спішила невпинно
Все пізнати скоріш, бо – пора.

Гострий біль від падіння і рани –
З мотоциклом не вправилась раз…
Ці уроки були, мабуть, рано.
Вже і шрами сховав щедрий час.

У сувої мій досвід завито,
Роко-дні прудко в осінь летять…
Тільки серцем, любов’ю розбитим,
Набуваємо мудрість життя.

***
В детсве коленки сбивала...
Рядом мама - слезинки стирала.
Ну, а я всё спешу неустанно
Всё познать и скорее, так надо.

Боль сильна от падения, раны -
С мотоцикла упала я раз...
Испытанье случилось так рано,
Даже шрамы укрыл щедрый час.

В свиток опыт тот был завёрнут,
Роко-дни быстро в осень летят...
Только сердцем, любовью раздёртым,
Набираем мы мудрость сейчас.


Рецензии