В таю щиро любий Тату

Вітаю щиро любий Тату,
Хай не минаю вашу хату,
Здоров"я,щастя й щирі люди,
І хай добро завжди в вас буде.
Літами Бог благословляє,
і Від незгод охороняє.
І хай Святий Василь Великий,
В опіці має вас повіки.


Рецензии