Все проходить це найвiрнiша iстина на свiтi

Дописано до слів Єріх Марії Ремарка.

Все проходить це найвірніша істина на світі
але спогади о почуттях нікуди не діваються
нездійсненні мрії як нерозпустившиєся квіти
у душах з корінням назавжди залишаються...
Все проходить це найвірніша істина на світі
але спогади о почуттях ніколи не зав'януть
нездійсненні мрії коли вдасться нам полити
то бутони щастя нескінченно будуть пахнуть...
Все проходить це найвірніша істина на світі
але спогади о почуттях відроджуються і розквітають
нездійсненні мрії на яву з'являться нізвідки
і закохані серця свою точку зору поміняють...


Рецензии