У Раваны ты v маеш

Навыть пару поленц

Росцвытае шыпшына,
Роспускаjіця бэз.
А у нас в Рыловыsах
Вvэ улад хтося счэз.

Варанасі тіпа vа:
Покурыв Сашма в сне.
От і на тобі sасцяв.
Так завvды v ув бомvэj.

Дэ в колхозы заробыш
Хоть якую копеjк.
Так прапЁма іj тое,
Шо подав дэсь балбес.

А ны дров у коморы.
Дэ зрубаеш хоть дрэвц!
Гэто v прамо вуv боскэ!
А ны j трохы твое.

От і тулымся в тое,
Шо мал-мал сограе.
А нарано вдруг морэ
Но последніх углеj.

Нашолопок міj гондэ
Тоvэ влад топыть печк:
От а на но пынёчка!
Да j закрыв юхту вsэнт.

Добрэ – ліг но за полноч:
Чуе, оj, шо за чед?!
Бо пісатель у Кобры
Шэ ворочае дэнь.

То на скаjпы в7 дзвоныть,
То, ха-ха, фільма в зенк!
А то j пісню у момынт
Впараvэ j ны моргнэ.

Сіта с Рамо попалысь
Раптом ексь зе j у псэj:
Завызлы до канавы
Да j топысь кал vабкэj.

А тут Крішна на ведьм:
А ны хоцца вертепк?!
Кепка Шляпу вызэ.


Рецензии