Вiри не втрачаю

Ти був просто перехожим,
Та минав невпинно час,
І мене ти потривожив,
Та…стіна є поміж нас.

Своїм поглядом чаруєш,
І думки кудись ведуть,
Але їх, на жаль, не чуєш,
Та вони щодня снують.

Я боюсь тобі зізнатись
Про думки і відчуття…
Лиш на чудо сподіватись…
Та не день, і не життя.

А чудес буває мало,
І не в кожного чомусь.
Випускає доля жАло…
Його трішки я боюсь.

Але віри не втрачаю,
Час розставить всі крапкИ,
Бо на щастя я чекаю
Кожен день…усі роки.

04.04.2020 р.


Рецензии