Тримай

Тримай...
Не питай...
Вітер, стелі, мало міста.
Останній трамвай і в руках твоє намисто,
Я в твоїх думках,білим птахом, теплим тілом,
Мов сіль на губах, буде так як ти хотіла
Приспів
Нас несе днями у темні ночі,
Ми забуті потомки Сонця і Теї,
Твої очі кажуть що ти дуже хочеш,
Дуже хочеш бути моєю

2 куплет
Відчуй...
Місячне сяйво, бабине літо,
Смакуй...
Наше життя - день народження світла,
Стрибок...
Так щоб побачити зорі, кохана,
Вірність на віях малює мавка весняна
Приспів
Нас несе днями у темні ночі,
Ми забуті потомки Сонця і Теї,
Твої очі кажуть що ти дуже хочеш,
Дуже хочеш бути моєю


Рецензии