Херувим

Херувим, розвертай свої крила,
І невпинно кружляй наді мною,
Все життя відчувається сила,
Що свідомо веде за собою.
Моє світле ти любиш так щиро,
Темні плями мені пробачаєш,
Вічний запах священного миро,
Проповідуєш і не згасаєш.
І коли день на день так несхожий,
Все одно не спиняється рима,
Я маленький,смішний перехожий,
Під опікою крил Херувима.


Рецензии