***

Стати б мені дощовою краплиною,
Щоби впасти тобі із дощем на вуста..
Віддати свій мокрий цілунок з жагою
І в посмішці зникнуть твоїй , як весна

Хотіла б я бути зимою сніжинкою,
Щоб розтанути ніжно в долонях твоїх,
І впасти такою гарячою краплею
В холодний і білий, іскристий той сніг...


Рецензии