Гiмн украiнських оптимiстiв

Гімн українських оптимістів

Все міцніше України і слава, і воля.
Щастя жити в цій країні гарна наша доля
Ворогів у нас немає, всюди тільки друзі
Все тому що живемо ми з усіма в союзі

Душу й тіло збережемо
Допоможе Боже
І покажем, українець
Теж чимало може.

Все владнаємо без крові від  Сяну до Дону,
У труні, така свобода не мила нікому
Чорне море посміхнеться, дід Дніпро зрадіє,
Відчуваючи, як жити Україна вміє

#Гімн  #українських  #оптимістів  #Душу  #тіло  #збережемо
#Щастя #жити  #країні  #гарна  #наша  #доля
#Чорне  #море  #посміхнеться #дід  #Дніпро  #зрадіє
#покажем  #українець
 #чимало  #може


Рецензии