Подяка...

Скроні сріблом літа фарбували,
Виростали онуки, вже й правнуки є,
Дружно роки усі крокували,
Зустрічаємо славний ми ваш ювілей.

Ми бажаємо рідній матусі,
Шлях тернистий пройти з Богом весь до кінця,
Поряд будуть і рідні, і друзі,
Не тушіть, дорогенька, свого каганця.
 
За любов вашу щиру, рідненька,
Ми подяку від серця складаємо всі,
Тож веселою будьте ви, ненька,
Хай літа ваші будуть у славній красі.


Рецензии