Вплив маку на зрiст ментiв...

"Вовочка в школi
запитуе вчительку:
-"Марь Iванiна,а
правда,щ всi менти
маленького зросту?"
-"С чого ти взяв?"
-"Та тато казав,що
усu менти йому до
сраки..."


Гумор вiд "Однокласникiв"



Молока вIн напився
маку,-
Всi манти стали
малi: до сраки...


Рецензии